Calitati cerute la o bona - Varsta ideala la bona - Salariul unei bone - Experienta unei bone - Bona Bucuresti - Bona Ilfov - Bona si menajera

Bona, menajera, babysitter - agentie recrutare si plasare


Membru fondator
arasc
Bona - Menajera - Baby sitter - Menajere - Babysitter Despre Antoanette Bona si Menajera Servicii Antoanette Bona si Menajera Oferta Antoanette Bona si Menajera baby-sitter baby sitting baby-sitter menajere
Ghid pentru bona si menajera
Comanda bona Comanda menajera Comanda ingrijire batrani
Video-sfaturi pentru parinti


Afectiunea fata de bona

Apeleaza la o bona

Bona si statutul ei in familie

Bona vs copilul tau

Reactiile copilului fata de bona

Relatia dintre bona copil si parinti

Relatia parintilor cu bona

Tipuri de bone

Tu ce bona preferi


babysitter menajera curatenie baby sitterAntoanette Services - Agentie profesionala de recrutare personal casnic pentru activitati de bona, menajera si babysitter .
Selectie de bona si menajera
Agentia noastra garanteaza pentru calitatea personalului selectionat prin programele, testele si procedurile evoluate de selectie pe care le aplicam. Desi suntem constienti cat de grea este misiunea de a fi o bona sau o menajera perfecta, noi avem convingerea ca satisfactiile si recomandarile pe care le-am primit de la clientii nostri sunt o garantie a profesionalismului nostru.

Recrutare bona

Procesul de recrutare bona este unul foarte important, daca avem in vedere ca aceasta persoana se va ocupa de copiii dumneavoastra si de cele mai multe ori de educatia primilor ... [citeste tot]
 

Bona

Nasterea unui copil este un moment de bucurie pentru intreaga familie, insa, de cele mai multe ori greutatea revine parintilor care pe langa obligatiile de serviciu ar trebui sa se ocupe si de cresterea si educarea micutului lor.
Cele mai grele luni ale tinerei familii sunt primele luni din viata copilului lor, cand acesta are nevoie de cea mai mare atentie si afectiune. Ce se intampla, insa cand acestia nu dispun de timpul necesar pentru a se dedica in intregime obligatiilor parintesti ? Aceasta este una dintre problemele cu care se confrunta cele mai multe familii din Romania.
O solutie eficienta dar destul de controversata in societatea noastra este angajarea unei bone pentru cresterea si educarea copiilor.
O bona este acea persoana in care trebuie sa aveti incredere deplina pentru a va lasa copilul in grija ei. De cele mai multe ori bona trebuie sa aiba si studii in diverse domenii pentru a-i oferi copilului dumneavoastra educatia dorita. Multi dintre parintii care apeleaza la o bona ii cer acesteia sa-i ajute pe copii la lectii, sa-i mediteze la limbi straine sau chiar sa le ofere lectii de pictura, balet, pian etc.
Asadar, bona trebuie sa indeplineasca numeroase criterii, in functie de cererea familiei care o angajeaza. In mod cert, salariul acesteia este calculat in functie de responsabilitatile care-i revin. In diverse situatii, bona este si cea care se ocupa de unele treburi casnice. Aceasta situatie este intalnita destul de des in societatea noastra, insa nu trebuie sa se faca confuzie intre bona si menajera.
Unul din cele mai dificile aspecte ale angajarii unei bone este alegerea personei potrivite pentru nevoile dumneavoastra si care sa va inspire incredere. Din acest motiv procesul de selectie si angajare a bonei devine unul de o importanta foarte mare. O alegere buna va va oferi satisfactia dorita si rezultate pe masura asteptarilor.

Articole despre bona

Experienta ca bona

Una din calitatile cele mai importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand aveti in vedere angajarea de bona este experienta.

Experienta in lucrul cu copiii ... [citeste tot]
Buton comanda menajera sau bona


Materiale informative si articole despre bona si menajera
Desfasuram in paralel eforturi de a informa cat mai bine despre aspectele cele mai importante ale activitatilor specifice atat personalul pe care il propunem pentru posturile de bona sau menajera cat si familiile interesate. Daca vizitati sectiunea noastra dedicata ghidului de informare completa vezi gasi articole si informatii utile cum ar fi varsta ideala pentru bona, motive pentru a schimba bona, concediul unei bone si multe altele.
Articole si informatii utile despre bona: Bona Bucuresti - Bona Ilfov - Bona si menajera


  Materialele video dunt preluare de pe site-ul feminis.ro