Agentia Antoanette
Antoaneta Istrate
Family Adviser
Antoanette
Bona

Bona

Promovare personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor
Comisionul este de 1800 lei
Te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti
Apasa butonul Start ca sa ne trimiti criteriile tale si sa incepem impreuna cautarea personalizata

Ca mama este intotdeauna dificil sa iti incredintezi copilul unei alte persoane. Dar in situatiile in care nu se poate altfel este cel mai important lucru sa gasiti o persoana cu adevarat potrivita pentru ca sa fie bona copilului dumneavoastra.

Acest lucru este mai usor cu noi, datorita experientei pe care o avem in domeniu, personalului atent selectionat si responsabilitatii pe care o avem in fata clientului nostru ...

Sa alegi o bona in ziua de astazi poate fi o adevarata aventura, dar noi te putem ajuta prezentandu-ti candidate la postul de bona! Pentru ca tu si copilul tau sa fiti multumiti, fericiti si in siguranta.

Serviciul de babysitter a fost creat special tocmai pentru ca si noi suntem la randul nostru parinti si stim cat de important este ca persoana care are grija de copilul tau sa o faca la fel de bine ca si tine. Alegerea unei bone devine astfel un proces laborios care necesita un maxim de atentie.

Important:
Agentia va prezenta familiei candidate la postul de bona.
Candidata isi poate face analize specifice (suplimentare) la cererea familiei.
Aveti posibilitatea de a afla care bona se potriveste cel mai bine completand formularul sau sunandu-ne chiar acum.

Menajera
Promovare personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor
Comisionul este de 1800 lei
Te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti
Apasa butonul Start ca sa ne trimiti criteriile tale si sa incepem impreuna cautarea personalizata
Adresa: Str. Ion Ghica nr.1, et.3, ap.31, sect. 3, Bucuresti
Telefon: 021.336.02.21 / 0741.123.383 / 0726.637.102
E-mail: office@ajutormenaj.ro
Program: luni-vineri, 10-18
Urmaneste-ne pe:

Sfaturi pentru alegerea bonei perfecte

 • Bona perfecta

  Exista o bona perfecta pentru fiecare tip de familie. O bona care s-a potrivit de minune. Bona perfecta nu este altceva decat bona care se potriveste nevoilor, dorintelor si personalitatii unui anumit tip de familie.

 • Alegerea bonei

  Alegerea bonei poate sa fie un proces complicat, anevoios si potential periculos. Asta daca nu apelam la serviciile unei companii specializate care asigura servicii profesioniste si persoane cu multa experienta si de incredere si care va usura semnificativ intreg procesul se selectie.

 • Salariul bonei

  Cand vorbim de salariul bonei trebuie sa luam in considerare toti factorii care influenteaza discutia: de la experienta bonei pana la numarul de copii pe care ii va avea in grija si potentialele atributii menajere pe care aceasta el va avea.

 • Bona angajata sau membra a familiei

  Bonele sunt de doua tipuri: angajatele care isi lucreaza programul cu profesionalism si detasare si bona care devine un membru al familiei si care isi asuma anumite atributii suplimentare. Atunci cand dorim ca bona sa capete acest statut de membru al familiei, trebuie sa precizam asta de la inceput.

 • Bona hoata

  Atunci cand apelam la serviciile unei bone trebuie sa tinem cont de anumite riscuri care tin de onestitatea viitoarei angajate. Agentiile care se ocupa de recrutarea si plasarea personalului rezolva aceasta problema datorita unei liste negre, o evidenta a persoanelor care au incalcat increderea angajatorilor.

 • Criterii de selectie a bonei

  Atunci cand vorbim de selectia bonei trebuie sa tinem cont atat de preferintele noastre, in calitate de parinti, dar si de nevoile copiilor. Apeland la serviciile unei firme specializate, ne asiguram ca viitoare noastra angajata a trecut deja printr-un proces riguros de selectie.

 • Bona pentru gemeni, tripleti

  O singura bona nu este suficienta pentru a asigura si a face fata cerintelor a mai multor copii. De aceea este recomandat pentru familiile cu mai multi copii si unde nu mai exista un ajutor, sa se apeleze la serviciile a doua bone care sa ii ingrijeasca pe cei mici simultan.

 • Bona, cresa sau bunica

  Decizia intre bona, cresa sau bunica este una care trebuie luata in serios, deoarece fiecare dintre cele trei alegeri are avantajele si dezavantajele ei si in final decizia pe care o vom lua va fi cea care ne va modela copilul pentru tot restul vietii.

 • Concediul bonei

  Bona, ca orice alt angajat are dreptul la concediu pentru a se odihni. Parintii trebuie sa tina minte ca in cazul care ei isi iau concediu si doresc ca bona sa vina cu ei sa aiba grija de copil, aceasta perioada nu se ia in considerare drept concediu pentru bona, deoarece ea lucreaza.

 • Bona cu sau fara initiativa.

  Atunci cand isi aleg bona, parintii trebuie sa se gandeasca bine inainte daca isi doresc o bona cu sau fara initiativa. In functie de alegerea lor, bona va putea sa organizeze jocuri si activitati educative dupa propriul ei plac sau ea va respecta cu strictete programul stabilit de parinti.

 • Bona menajera

  O decizie importanta pe care trebuie sa o ia parintii atunci cand isi aleg bona este daca doresc ca aceasta sa se dedice in exclusivitate nevoilor si educatiei copilului, sau daca vor ca ea sa isi asume si rolul de a face curat prin casa sau de a gati.

 • Bona si bunurile de valoare

  O relatie de succes trebuie bazata pe incredere, totusi pentru a evita neplaceri si acuzatii nefondate este recomandabil sa asiguram bunurile de valoare in locuri greu accesibile sau in seif si sa avem montate in casa camere de luat vederi sau alte instrumente de supraveghere.

 • Bona interna

  Bona interna este cea care locuieste permanent cu noi. Trebuie sa tinem minte si ca bona este o persoana care are nevoie ocazional sa isi reincarce bateriile. De aceea trebuie stabilit de comun acord un program acceptabil pentru ambele parti, care sa ii ofere bonei cateva zile libere in fiecare luna.

 • Ce reguli trebuie sa respecte bona

  Bonele trebuie sa respecte regulile impuse de membrii familiei, de aceea este important sa nu existe disensiuni si sa existe o singura voce care sa stabileasca aceste reguli. De exemplu, exista cazuri cand bunicii impun alte reguli atunci cand parintii nu sunt acasa, bona fiind invinuita atunci cand parintii se intorc si descopera ca regulile lor nu au fost respectate. Prin stabilirea de comun acord a unor reguli respectate de toti se evita anumite neplaceri si se mentine o relatie buna cu bona.

 • Bona cu experienta

  Bona cu experienta nu este doar acea bona care are experienta maternala, care a ingrijit deja un numar mare de copii, ci si cea care stie ca desi sugestiile ei sunt binevenite, in cele din urma ea trebuie sa respecte intru totul regulile parintilor si dorintele acestora.

 • Bona cu sau fara referinte

  Desi referintele isi au rolul lor, fiecare familie isi are propriul sistem de valori dupa care isi noteaza si clasifica bona. De aceea nu intotdeauna este garantat ca o bona care s-a integrat de minune cu o familie se va integra si cu alta.

Cauta o bona
De 13 ani Antoanette
gaseste bone/babysisster
pentru familii fericite.
Incearca si tu.

click aici

Cauta o menajera
In peste 13 ani de experienta am ajutat
cu gasirea unei menajere pentru
foarte multe familii din Bucuresti.
Incearca si tu.

click aici

Vrei sa fii Bona/Menajera

BONA
Antoanette ofera servicii de promovare personalizata pentru bone, babysitter, menajere si personal ingrijire batrani.
Psiholog - Contact