Agentia Antoanette
Antoaneta Istrate
Family Adviser
Antoanette
menajera

Menajera

Promovarea personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor
Comisionul este de 1800 lei
Te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti
Apasa butonul Start ca sa ne trimiti criteriile tale si sa incepem impreuna cautarea personalizata

Multi spun ca cel mai important lucru intr-o casa este ... menajera.

Poate este exagerat, dar cu totii cunoastem cat este de important ca persoana care are grija de casa ta sa fie o persoana de incredere, serioasa si punctuala, meticuloasa si atenta la detalii, priceputa si nu in ultimul rand foarte dedicata familiei la care lucreaza.

Noi te putem ajuta sa gasesti menajera potrivita, pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de confortul propriului camin fara a mai duce grija problemelor casnice (menaj, gatit, calcat)

Ingrijire batrani
Promovarea personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor
Comisionul este de 1800 lei
Te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti
Apasa butonul Start ca sa ne trimiti criteriile tale si sa incepem impreuna cautarea personalizata
Adresa: Str. Ion Ghica nr.1, et.3, ap.31, sect. 3, Bucuresti
Telefon: 021.336.02.21 / 0741.123.383 / 0726.637.102
E-mail: office@ajutormenaj.ro
Program: luni-vineri, 10-18
Urmaneste-ne pe:

Sfaturi pentru alegerea menajerei perfecte

 • Menajera sau firma de curatenie

  Atunci cand trebuie sa alegem intre o firma de curatenie si o menajera trebuie sa tinem cont de faptul ca firmele de curatenie vor face exact asta: curatenie de suprafata. Menajera pe de alta parte va aranja lucrurile, va curata frigiderul, sifonierul alte locuri unde echipele de curatenie nu au acces.

 • Agentie de menajere sau recrutare prin mijloace proprii

  Desi angajarea unei menajere prin mijloace proprii poate fi mai putin costistoare, apelarea la serviciile unei agentii de menaj aduce o serie de beneficii. Agentiile de menaj au un proces de selectie riguros, proces care include profilul psihologic, cazierul si referinte din partea fostilor angajatori.

 • Selectia menajerei

  Apelarea la serviciile unei agentii simplifica si scurteaza semnificativ procesul de selectie al menajerelor. Este bine ca inainte sa intervievam viitoarea menajera sa avem toate informatiile pertinente acesteia: care ii vor fi atributiile, in ce zona va lucra, care va fi salariul si ce program va avea.

 • Atributiile menajerei

  Exista familii care vor ca menajera nu doar sa faca curat ci sa sorteze si lucrurile, sa duca hainele la curatatorie sau calcatorie. Atributiile menajerei trebuie stabilite inca de la bun inceput. Doar stabilind toate aceste lucruri, ele vor stii ce anume trebuie sa faca, si ce nu trebuie sa faca.

 • Menajera si aparatura din casa

  Fiecare familie si fiecare casa este diferita, dar mai mult de atat, chiar si aparatura electrocasnica difera de la casa la casa. De aceea, este bine sa ii aratam noii menajere care va fi aparatura cu care va lucra si care sunt cerintele pentru fiecare camera in parte.

 • Menajera bucatareasa / Menajera cu gatit

  Activitatile culinare sustrag din timpul necesar pentru indeplinirea celorlalte atributii de menaj.Daca dorim o menajera bucatareasa trebuie sa sa stabilim exact care vor fi zilele si orele care trebuie dedicate gatitului, pentru a ne asigura ca menajera are timp pentru toate indatoririle.

 • Menajera si bona

  Angajarea unei menajere nu inseamna automat ca ne-am angajat si o bona. Exista insa persoane care pot si doresc sa imbine ambele preocupari. Trebuie insa discutat de la bun inceput, din timpul interviului, despre acest aspect, ca sa fim siguri ca doreste sa isi asume responsabilitatile de bona.

 • Relatia cu menajera

  Pentru a evita orice fel de neintelegeri este bine sa se mentina o relatie profesionala, angajator - angajat. Din punct de vedere al atitudinii menajerei, aceasta trebuie sa fie deschisa si sa nu se supere la observatii, corectandu-si greselile si ajustandu-si comportamentul in functie de acestea.

 • Concediul menajerei

  Menajerele sunt angajate, in consecinta ele au dreptul legal la concediu platit. In general acesta se ia in acelasi timp cu concediul familiei. Trebuie discutat si programul de sarbatori, cand familia are nevoie de serviciile menajerei, dar aceasta doreste sa isi petreaca timpul alaturi de familia personala.

 • Menajera interna

  Menajera interna locuieste impreuna cu familia pentru care lucreaza. Menajerei trebuie sa i se asigure propria camera, dotata corespunzator. Desi locuieste cu noi, ea nu lucreaza 24 din 24 de ore. Pentru mentinerea unei relatii sanatoase si de durata, timpul liber al menajerelor trebuie respectat.

 • Menajera full time sau toate celelalte menajere

  Menajera full time este menajera care lucreaza de luni pana vineri, timp de 8-10 ore pe zi, menajera ocazionala este cea care are o activitate de doar cateva ore pe zi sau doar cateva ore pe saptamana. Bineinteles, salariul se va stabili in functie de tipul de serviciu prestat.

 • Menajera vila

  Menajul de vila este foarte diferit fata de cel de apartament. Mai mult de atat fiecare familie are particularitatile ei, iar acestea, impreuna cu asteptarile pe care le are familia trebuie explicate de la bun inceput. Astfel, menajera va stii de unde sa inceapa curatenia si in ce fel sa o faca.

 • Menajera de apartament

  Menajera de apartament poate lucra atat full-time, cat si part-time, adica un numar redus de ore pe saptamana, timp in care se axeaza pe curatenie. Menajerele full-time isi vor efectua indatoririle in functie de programul stabilit in timpul interviului.

 • Cinstea menajerei

  Relatia cu menajera trebuie sa fie bazata pe incredere reciproca. Totusi trebuie stabilite anumite limite, iar pentru a se evita neplaceri si neintelegeri este recomandat ca bunurile de valoare sa fie tinute intr-un seif, iar in casa sa fie montate camere de luat vederi.

 • Interviul menajerei

  Interviul este un prim pas extrem de important in selectia menajerei. In cursul acesteia trebuie sa aflam toate informatiile pertinente despre viitoarea noastra angajata, sa ii oferim acesteia informatii despre casa pe care o va lua in grija si sa stabilim regulile si limitele care ii vor ghida activitatea.

 • Menajera cu calcat

  Calcatul trebuie facut profesional, acest lucru trebuie avut in vedere pentru a nu se crea pagube. Menajera trebuie sa se concentreze pe cerintele anumitor articole vestimentare si sa se asigure ca sunt respectate fie acasa, fie la o spalatorie sau calcatorie.

 • Salariul menajerei

  Salariul se va calcula in functie de abilitatile menajerei, de volumul de lucru pe care acesta il va avea, de program si de locatie. Toate acestea trebuie discutate in cursul interviului, pentru a se stabili cu exactitate un salariu corect.

Cauta o bona
De 13 ani Antoanette
gaseste bone/babysisster
pentru familii fericite.
Incearca si tu.

click aici

Cauta o menajera
In peste 13 ani de experienta am ajutat
cu gasirea unei menajere pentru
foarte multe familii din Bucuresti.
Incearca si tu.

click aici

Vrei sa fii Bona/Menajera

BONA
Antoanette ofera servicii de promovare personalizata pentru bone, babysitter, menajere si personal ingrijire batrani.
Psiholog - Contact