PREZENTARE GENERALA

Agentia Antoanette ii sprijina pe parinti si vine in ajutorul acestora cu un proces complex de recrutare al unei bone potrivite pentru copilul lor. Detaliile sunt cele care conteaza si fac diferenta, iar noi stim acest lucru.

Gaseste bona ideala pentru tine

CE VA OFERIM?

Ca mama este intotdeauna dificil sa iti incredintezi copilul unei alte persoane. Dar in situatiile in care nu se poate altfel este cel mai important lucru sa gasiti o persoana cu adevarat potrivita pentru ca sa fie bona copilului dumneavoastra.

Sa alegi o bona in ziua de astazi poate fi o adevarata aventura, dar noi te putem ajuta prezentandu-ti candidate la postul de bona! Pentru ca tu si copilul tau sa fiti multumiti, fericiti si in siguranta.

Serviciul de babysitting a fost creat special tocmai pentru ca si noi suntem la randul nostru parinti si stim cat de important este ca persoana care are grija de copilul tau sa o faca la fel de bine ca si tine. Alegerea unei bone devine astfel un proces laborios care necesita un maxim de atentie.

Agentia consiliaza si mediaza intalnirea dintre client si candidata. Oferta de munca ( drepturi si obligatii) se discuta direct intre parti. Comisionul este fix si nereturnabil.

Experienta vasta ne recomanda pentru a fi alaturi de dumneavoastra in procesul de cautare al bonei perfecte. Pentru ca vrem sa fiti siguri ca faceti alegerea potrivita, va prezentam si cateva avantaje:

  • Promovare personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor
  • Agentia va prezenta familiei candidate la postul de bona.
  • Candidata isi poate face analize specifice (suplimentare) la cererea familiei, platite de catre aceasta.
  • Aveti posibilitatea de a afla care bona se potriveste cel mai bine completand formularul sau sunandu-ne chiar acum.

Vrei sa fii bona/mensajera?

SFATURI PENTRU ALEGEREA UNEI BONE

Am pregatit pentru tine cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi persoana care sa aiba grija de copilul tau.
Le poti vedea mai jos: