PREZENTARE GENERALA

Agentia noastra vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va scapa de stresul gasirii unei persoane competente care sa aiba grija de seniori, aceasta fiind una dintre principalele noastre misiuni. Fiti alaturi de cei dragi atunci cand autonomia acestora incepe sa fie afectata de inaintarea in varsta.

Gaseste persoana potrivita pentru tine

CE VA OFERIM?

Persoanele in varsta au nevoie de o atentie speciala. De cineva care sa fie langa ei cand au nevoie, care sa-i ingrijeasca, sa se asigure ca au tot ce le trebuie, ca si-au luat medicamentele la timp, ca au mancat la timp, ca nu se plictisesc.

Daca timpul nu iti permite sa faci toate astea apeleaza la noi pentru a gasi o persoana potrivita care sa-i asiste in activitatile zilnice.

Antoanette are o vasta experienta in recrutarea si plasarea de asistenti pentru varstnici. Apeleaza la noi si te vom ajuta sa gasesti persoana potrivita.

Aveti nevoie de o persoana responsabila care sa ingrijeasca pe cineva in varsta? Agentia noastra recruteaza personal pentru ingrijirea seniorilor dvs. Apelati-ne cu incredere pentru a gasi persoana de care aveti nevoie! Avantajele pe care le oferim:

  • Promovare personalizata a ofertei de munca in vederea selectiei candidatelor.
  • Te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti.
  • Apasa butonul ca sa ne trimiti criteriile tale si sa incepem impreuna cautarea personalizata.

Vrei sa fii bona/mensajera?